Fant 6675 publikasjoner.
Mucosal defences of salmonids in complex RAS environments
Fish and Shellfish Immunology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Limited early transcriptome-wide mucosal response to the bacterial pathogen Yersinia ruckeri in Atlantic salmon (Salmo salar) alevins
Developmental and Comparative Immunology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Estimates of genetic and environmental (co)variances for vertebral deformities and vaccine-induced side effects in Atlantic salmon
Frontiers in Animal Science, 2025 Vitenskapelig artikkel
Impact of three light smoltification regimes on the performance and genetic parameters of traits in Atlantic salmon
Kvoteportefølje og uutnyttede kvoter
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2025 Vitenskapelig artikkel
Raman and NIR spectroscopy: A discussion of calibration robustness for food quality measurements through two case studies
Analytica Chimica Acta, 2025 Vitenskapelig artikkel
Valorization of aquaculture side streams from sea bream and sea bass by enzymatic hydrolysis and fractionation: chemical and biological insights
Frontiers in Nutrition, 2025 Vitenskapelig artikkel
Skiftende allianser i forvaltningen av makrell i Nordøst-Atlanteren
Impact of low-moisture extrusion on carbohydrate constituents and antinutrients of a blend of a faba bean protein concentrate and a beta-glucan enriched oat fraction
Food Research International, 2025 Vitenskapelig artikkel
Dietary Protein-to-Lipid Ratio Influences Feed Intake andUtilization, Body Composition, Fatty Acid Metabolism, andTesticular Growth in Atlantic Salmon Postsmolt
Aquaculture Research, 2025 Vitenskapelig artikkel
Measuring salmon texture – developing methodology based on spectroscopy
2025 Nofimas rapportserie
Evaluating Biosolutions for Sustainable Food Systems: A Review of Safety, Quality, Regulatory, and Sustainability Considerations Within the European Union
Journal of Food Protection, 2025 Vitenskapelig artikkel
Measures for the inhibition of Listeria monocytogenes in a traditional Norwegian fermented fish product (rakfisk) and their effect on sensory attributes
International journal of food microbiology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Restråstoff fra hvitfisknæringen – totalutnyttelse av alle fraksjoner fra innmat
Impact of gillnet soaking time on survival, stress physiology, and muscle quality in Atlantic Cod (Gadus morhua)
Animal Welfare, 2025 Vitenskapelig artikkel
Reviewing the Severity of Handling‐Induced Injuries in the LAKSVEL Protocol for Salmon Welfare
Reviews in Aquaculture, 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Validering av ny automatisert fiberanalysator
Bio-Farming for bioactive compunds [bioACTive]
Suitability of Cellulose-Based Trays With PE/EVOH Coating for Modified Atmosphere Packaging of Salmon, Chicken, and Beef
Journal of Food Science, 2025 Vitenskapelig artikkel
Interlaboratory validation of an optimized protocol for measuring α-amylase activity by the INFOGEST international research network
Scientific Reports, 2025 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6675 publikasjoner. Vise side 1 av 334: