Fant 5998 publikasjoner.
How to mitigate mycotoxins in cereal ingredients and food
BakingEurope, 2023 Fagartikkel
Taste perception and oral microbiota: recent advances and future perspectives
Current Opinion in Food Science, 2023 Vitenskapelig artikkel
Dietary Fish Meal Level and a Package of Choline, β -Glucan, and Nucleotides Modulate Gut Function, Microbiota, and Health in Atlantic Salmon (Salmo salar, L.)
Aquaculture Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Is capture-based aquaculture viable? The case of Atlantic cod in Norway
Aquaculture, 2023 Vitenskapelig artikkel
Dose rate dependent reduction in chromatin accessibility at transcriptional start sites long time after exposure to gamma radiation
Epigenetics, 2023 Vitenskapelig artikkel
Consumers’ values, attitudes and behaviours towards consuming seaweed food products: The effects of perceived naturalness, uniqueness, and behavioural control
Food Research International, 2023 Vitenskapelig artikkel
Soya saponins and prebiotics alter intestinal functions in Ballan wrasse (Labrus bergylta)
British Journal of Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Texturized vegetable protein from a faba bean protein concentrate and an oat fraction: Impact on physicochemical, nutritional, textural and sensory properties
Future Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Hva påvirker sjømatforbruket blant unge voksne i Norge – Betydningen av matlagingsferdigheter og kunnskap
2023 Nofimas rapportserie
Blur-specific image quality assessment of microscopic hyperspectral images
Optics Express, 2023 Vitenskapelig artikkel
Reduksjon av smeltevann fra fisketransport
Towards Understanding the Survival of Patients with High-Grade Gastroenteropancreatic Neuroendocrine Neoplasms: An Investigation of Ensemble Feature Selection in the Prediction of Overall Survival
arXiv.org, 2023 Vitenskapelig artikkel
Characterization of vasskveite (water halibut) syndrome for automated detection
Applied Food Research, 2023 Vitenskapelig artikkel
Proceeding:The effect of packaging methods, gas atmosphere and active packaging on the quality of chicken breast filets.
2012 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Proceeding:Evaluation of suitability of some biomaterials for fresh food products
2010 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
The impact on recyclable packaging concepts for chicken breast filets – in terms of shelf life, potential food waste and consumer perspectives
2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Recyclable materials in packaging Atlantic salmon portions originating from refrigerated seawater and subchilled storage
Proceeding: Effect of light of different colors on photo-oxidation in cheese.
Proceeding: Package value for the Millennial generation – Results of a Cross-Continental Study
2015 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Fourier-transform infrared spectroscopy for characterization of liquid protein solutions: A comparison of two sampling techniques
Vibrational Spectroscopy, 2023 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 5998 publikasjoner. Vise side 3 av 300: