Fant 6347 publikasjoner.
The Study of Combination of Biodegradable Packaging and Biocoating with Lactic Acid Bacteria as a Green Alternative for Traditional Packaging in Gouda Cheese
Coatings, 2024 Vitenskapelig artikkel
Is VR mainstream yet? A survey of the Norwegian public’s familiarity, acceptance, and use
International Workshop on Quality of Multimedia Experience (QoMEX), 2024 Vitenskapelig artikkel
Computational Test for Conditional Independence
Algorithms, 2024 Vitenskapelig artikkel
Genmodifiserte organismer
Forskningsetisk Bibliotek, 2024 Fagartikkel
Brown seaweed as a food ingredient contributing to an adequate but not excessive amount of iodine in the European diet. A case study with bread
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Internasjonale utviklingstrekk i plomme- og aprikosproduksjon
Norsk frukt og bær, 2024 Fagartikkel
Vurdering av samlet påvirkning og bidrag fra enkeltsektorer. Praksis og utfordringer i forvaltningen av kystvannmiljø
2024 Nofimas rapportserie
Generation, Characterisation and Identification of Bioactive Peptides from Mesopelagic Fish Protein Hydrolysates Using In Silico and In Vitro Approaches
Marine Drugs, 2024 Vitenskapelig artikkel
Mucosal organs exhibit distinct response signatures to hydrogen sulphide in Atlantic salmon (Salmo salar)
Ecotoxicology and Environmental Safety, 2024 Vitenskapelig artikkel
AP1. Reduksjon av Listeria på laks; Skånsom dekontaminering av laks og ørret og deres produkter
Histological Hyperspectral Glioblastoma Dataset (HistologyHSI-GB)
Scientific Data, 2024 Vitenskapelig artikkel
Kunnskapskartlegging pigmentering i laks
Økt verdiskaping for norske kålvekster – kartlegging av sensorisk kvalitet og plantestoffer i hodekål, blomkål og bladkål (KålSmak). Delrapport 1
Utvikling av tørrfôr for oppfôring av villfanget undermåls krabbe og krabbe med lav kjøttfylde
A portable dry film FTIR instrument for industrial food and bioprocess applications
Analytical Methods, 2024 Vitenskapelig artikkel
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Faglig sluttrapport
Processing of sugar kelp: Effects on mass balance, nutrient composition, and color
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2024 Vitenskapelig artikkel
Co-creating coastal sustainability goals and indicators
Sustainability Science, 2024 Vitenskapelig artikkel
The quality of frozen–thawed Atlantic salmon (Salmo salar L.) fillets as affected by sub-chilling before freezing
Zinc nutrition at first feeding imprints a programming effect on growth and hepatic lipid metabolism in juvenile rainbow trout
Aquaculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6347 publikasjoner. Vise side 3 av 318: