Fant 6667 publikasjoner.
Frozen herring as raw material for spice-salting
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2000 Vitenskapelig artikkel
Proteinkvalitet og -innhold i hvete
Samvirke, 2000 Fagartikkel
Settefiskproduksjon av marin fisk - fokus på gasser i vann
2000 Nofimas rapportserie
Feeding Atlantic salmon Salmo salar L. soybean products: effects on disease resistance (furunculosis), and lysozyme and IgM levels in the intestinal mucosa
Aquaculture Nutrition, 2000 Vitenskapelig artikkel
Franske forbrukeres vurdering av norsk seifilet - sammenligninger mellom substituerende produkter
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2000 Vitenskapelig artikkel
Jordbæreksport i kontrollert atmosfære
?, 2000 Fagartikkel
Multipurpose spectral imager
Applied Optics, 2000 Vitenskapelig artikkel
Differing nutritional responses to dietary soybean meal in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture, 2000 Vitenskapelig artikkel
Effects of photoperiod manipulation on development of seawater tolerance in Arctic charr
Mould growth on the Norwegian semi-hard cheeses Norvegia and Jarlsberg
International journal of food microbiology, 2000 Vitenskapelig artikkel
Strategi, styring og kontroll av organisasjonsendring i norsk sjømatindustri
Effects of chilling rate and low voltage electrical stimulation on sensory properties of ovine M. Longissimus
Journal of Muscle Foods, 2000 Vitenskapelig artikkel
A calibration method for handling the temporal drift of solid state gas-sensors
Analytica Chimica Acta, 2000 Vitenskapelig artikkel
Vaccination of Atlantic halibut Hippoglossus hippoglossus L., and spotted wolffish Anarhichas minor L., against atypical Aeromonas salmonicida
Utilization of hydrolysed potato starch by juvenile Atlantic salmon Salmo salar L., when using a restricted feeding regime
Aquaculture Research, 2000 Vitenskapelig artikkel
Use of subjective prediction in optimal stratified sampling with application to shrimp surveys in the Barents Sea
Journal of Northwest Atlantic Fishery Science, 2000 Vitenskapelig artikkel
Use of Collective Trademarks in Consumers' Choice of Foods - Preliminary Results
Suksesskriterier i norsk fiskeindustri
Species identification of smoked and gravad fish products by sodium dodecylsulphate polyacrylamide gel electrophoresis, urea isoelectric focusing and native isoelectric focusing: a collaborative study
Food Chemistry, 2000 Vitenskapelig artikkel
Spatial variability in length frequency distribution and growth of shrimp (Pandalus borealis Krøyer 1838) in the Barents Sea
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6667 publikasjoner. Vise side 320 av 334: