Fant 6583 publikasjoner.
Serving the industry or undermining the regulatory system? The use of special purpose licenses in Norwegian salmon aquaculture
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Drivers behind variation in welfare, quality, and production performance in Atlantic salmon farming produktion data
2021 Doktorgradsavhandling
Optimal saltreduksjon i røkt laks (OptiSalm) – Faglig sluttrapport
2021 Nofimas rapportserie
Helårlige arbeidsplasser i fiskeindustrien
Suitability of FTIR to distinguish pure cultures of problematic mould species from closely related species in the meat industry
Journal of Applied Microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Innmat er også mat
Kjøttbransjen, 2021 Fagartikkel
Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm). Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere
Mikrobiologi og produksjonshygiene i fiskemelindustrien
Validering av metoden «NS-EN 12822:2014» for bestemmelse av vitamin E med væskekromatografi (HPLC). Måling α-, β-, γ- og δ-tokoferol (BIOLAB A121 Tokoferolprofil)
An Integrated Economic Sociology Approach to Market-as-Network: The Example of a Shared Business Environment between Norway and China
Journal of East-West Business, 2021 Vitenskapelig artikkel
Radical innovation in a conservative industry. Selected cases of new product development in the Norwegian food industry
Smaksnøytrale proteiner fra makrell (SMELL) - Faglig sluttrapport
Summer Is Coming! Tackling Ocean Warming in Atlantic Salmon Cage Farming
Animals, 2021 Vitenskapelig artikkel
Kunnskapsgrunnlag – Slam fra lakseoppdrett
The influence of label information on the snacks parents choose for their children: Individual differences in a choice based conjoint test
Food Quality and Preference, 2021 Vitenskapelig artikkel
Effect of liquid absorbent pads and packaging parameters on drip loss and quality of chicken breast fillets
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Alternative protocols for the production of more sustainable agar-based extracts from Gelidium sesquipedale
Algal Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Chapter 4. Cell-Cultured Products
2021 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Chapter 2. Single-Cell Proteins
Processing Mixed Mesopelagic Biomass from the North-East Atlantic into Aquafeed Resources; Implication for Food Safety
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 55 av 330: