Fant 6674 publikasjoner.
Peroxisome proliferator activated receptors in Atlantic salmon (Salmo salar). Induction of PPAR transcription and fatty acyl-CoA oxidase activity in hepatocytes by peroxisome proliferators and fatty acids
Biochimica et Biophysica Acta, 1997 Vitenskapelig artikkel
Variation in the biomass of cod and haddock along the Kola Peninsula in relation to the hydrographical regime : Coun Meet. CC:11
1997 Rapport
Carotenoid pigmentation in relation to feed intake, growth and social interactions in Arctic charr (Salvelinus alpinus L.) from two different anadromous strains
Aquaculture Nutrition, 1997 Vitenskapelig artikkel
An Invisible Capitalism Revolution in the Communist Lands – a Pre-study on the Privatization Development of Fishery Industries the Communist Countries of The South China Sea Region
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 1997 Vitenskapelig artikkel
Idoxanthin, a major carotenoid in the flesh of Arctic charr (Salvelinus alpinus) fed diets containing astaxanthin
Aquaculture, 1997 Vitenskapelig artikkel
Stadig mer spennende anvendelsesmuligheter for NIR
InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK, 1997 Fagartikkel
Non-destructive determination of fat and moisture in whole atlantic salmon by near-infrared diffuse spectroscopy
Journal of Food Science, 1997 Vitenskapelig artikkel
Long-chain saturated fatty acids can be alpha-oxidised by a purified enzyme(Mr240000)in cucumber(Cucumis sativus)
Biochimica et Biophysica Acta - Molecular and Cell Biology of Lipids, 1997 Vitenskapelig artikkel
NIR, Chemometrics and Food quality. A Summary of the Thomas Hirschfeld award address 1997
NIR news, 1997 Vitenskapelig artikkel
Technological, hygienic and toxilogical aspects of carbon monoxide used in modified atmosphere packaging of meat
Trends in Food Science & Technology, 1997 Vitenskapelig artikkel
Addition of 2.5 % lactate and 0.25 % acetate controls growth of Listeria monocytogenes in vacuum-packed, sensory-acceptable sevelat sausage and cooked ham stored at 4ºC
International journal of food microbiology, 1997 Vitenskapelig artikkel
Dietary protein/energy ratios for Atlantic salmon in relation to fish size: Growth utilisation aand slaughter quality
Det russiske markedet for fisk: Myter og muligheter
Formelle systemer og prosedyrer for styring og kontroll i fiskeindustri
Significance and temporal persistence of individual specialization in cannibalistic Arctic charr, Salvelinus alpinus
Nordic Journal of Freshwater Research, 1997 Vitenskapelig artikkel
Gastrointestinal evacuation of inert particles by turbot, Psetta maxima: evaluation of the X-radiographic method for use in feed intake studies
Aquatic Living Resources, 1997 Vitenskapelig artikkel
On-line, Proximate analysis of ground beef directly at a meeat grinder outlet
Meat Science, 1996 Vitenskapelig artikkel
Multivariate Techniques in the Analysis of Meat Quality
Milk proteins affect yield and sensory quality of cooked sausages
Journal of Food Science, 1996 Vitenskapelig artikkel
Kriser og beredskap: Forbrukernes reaksjoner på negativ produktomtale
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 1996 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6674 publikasjoner. Vise side 329 av 334: