Fant 6564 publikasjoner.
Sustainable seafood on the French market: Expentations and attitudes of large scale buyers
2012 Nofimas rapportserie
Fangstbasert akvakultur. Mellomlagring, oppfôring og foredling av villfanget fisk
Test of ROV-based harvesting methods for sea urchins and scallops. Part one: Report on Sea Urchin (Kråkebolle) collection trial
Norsk sild til Brasil – Markedsbarrierer og markedsmuligheter i et voksende sjømatmarked
Evaluation of the retention pattern on ionic liquid columns for gas chromatographic analyses of fatty acid methyl esters
Journal of Chromatography A, 2014 Vitenskapelig artikkel
Raw material properties of organically produced salmon
Effects of genotype, ripening and pre-harvest factors on the quality of fresh and processed strawberry and rasberry fruits
2014 Doktorgradsavhandling
Automatisk telling, måling og veiing av levende torsk – vurdering av teknologi for godkjenning ved kjøp og salg
Fangst og mellomlagring av villfisk ved oppdrettsanlegg
Viscosity based quantification of endogenous β-glucanase activity in flour
Carbohydrate Polymers, 2015 Vitenskapelig artikkel
Sustainable Governance of Norwegian Aquaculture and the Administrative Reform: Dilemmas and Challenges
Coastal Management, 2014 Vitenskapelig artikkel
Dietary plant oils delay early sexual maturation compared with marine fish oil in male European seabass (Dicentrarchus labrax) - Effects on testis histology and key reproductive hormones
Aquaculture, 2014 Vitenskapelig artikkel
Berry press-residue - a valuable source of polyphenols with potential health effects
Reduced liquid loss and extended shelf life of chicken filets by use of Modified atmosphere and active packaging
2014 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Automatisk kvalitetsdifferensiering av laksefilet
Pumping av torsk og laks, faktorer som påvirker velferd og kvalitet
Biprodukter fra kongekrabbe (Paralithodes Camtschaticus)
Nye markeder for pelagisk fisk. Muligheter og utfordringer for fryst rund sild i det brasilianske markedet
Toxin production and growth of pathogens subjected to temperature fluctuations simulating consumer handling of cold cuts
International journal of food microbiology, 2014 Vitenskapelig artikkel
Bruk av spillvarme til dyrking og prosessering av andemat i Midt-Norge. En bærekraftig proteinkilde til fiske- og dyrefôr
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6564 publikasjoner. Vise side 184 av 329: