Fant 6560 publikasjoner.
Modelling of surface and 3D pellet distribution in Atlantic salmon (Salmo salar L.) cages
Aquacultural Engineering, 2016 Vitenskapelig artikkel
Intrinsic settling rate and spatial diffusion properties of extruded fish feed pellets
Kvalitet på torsk i 2014 og 2015 - Råstoffregistrering og oppfatning i markedet
2016 Nofimas rapportserie
Supply Chain Management under uncertain supply
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2016 Vitenskapelig artikkel
The Atlantic salmon genome provides insights into rediploidization
Nature, 2016 Vitenskapelig artikkel
Causes and consequences of fleet diversity in fisheries: The case of the Norwegian Barents Sea cod fishery
Elementa: Science of the Anthropocene, 2016 Vitenskapelig artikkel
Biofilm matrix composition affects the susceptibility of food associated staphylococci to cleaning and disinfection agents
Frontiers in Microbiology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Organ and phospholipid class fatty acid specificity in response to dietary depletion of essential n-3 fatty acids in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Aquaculture Nutrition, 2017 Vitenskapelig artikkel
Two adjacent inversions maintain genomic differentiation between migratory and stationary ecotypes of Atlantic cod
Molecular Ecology, 2016 Vitenskapelig artikkel
The effect of low temperatures and photoperiods on growth and vertebra morphometry in Atlantic salmon
Aquaculture International, 2016 Vitenskapelig artikkel
Use of field data in pig genomic selection schemes: A simulation study
Animal, 2016 Vitenskapelig artikkel
Enzymatisk hydrolyse av kollagenproteiner i fiskebein – hvordan skape verdier av problemavfall
Velferd hos villfanget torsk i merd - Hovedvekt på hold uten fôring ut over 12 uker
Sea urchin fisheries, management and policy review (Activity A4.2.1 of the URCHIN project)
Status hyse – utfordringer og muligheter i fiskeri og foredling med fokus på kvalitet: Forprosjekt
Mattrygghet
Sensory and surface-active properties of protein hydrolysates based on Atlantic salmon (Salmo salar) by-products
Process Biochemistry, 2016 Vitenskapelig artikkel
Utilization of acid hydrolysed phosphorous from herring bone by-products in feed for Atlantic salmon (Salmo salar) start-feeding fry
Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Food safety practices in european tv cooking shows
British Food Journal, 2014 Vitenskapelig artikkel
Bær og helse - inntrykk fra '2015 Berry Health Benefits Symposium'
Norsk frukt og bær, 2016 Fagartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6560 publikasjoner. Vise side 136 av 328: