Fant 6559 publikasjoner.
Effect of amino acid, pH and mineral salts on glass transition and flow behaviour of soy protein concentrate
International Journal of Food Science & Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Fishing fleet capacity and profitability
Marine Policy, 2018 Vitenskapelig artikkel
Ig-seq: Deep sequencing of the variable region of Atlantic salmon IgM heavy chain transcripts
Molecular Immunology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Spelt
Baker og Konditor, 2018 Fagartikkel
Begriper vi begrepet?
Sensory description of marine oils through development of a sensory wheel and vocabulary
Food Research International, 2018 Vitenskapelig artikkel
Risk assessment of health hazards from lead and other heavy metals migrated from ceramic articles. Assessed by The Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in contact with food and Cosmetics
2004 Rapport
How to make risk communication influence behavior change
Trends in Food Science & Technology, 2019 Vitenskapelig artikkel
Bygging av mellomlagringstank, rigging og praktiske tester (Optipro 3). Faglig sluttrapport
2018 Nofimas rapportserie
Food traceability in theory and in practice. A dissertation for the degree of Doctor Philosophiae
2017 Doktorgradsavhandling
Selecting the number of factors in principal component analysis by permutation testing—Numerical and practical aspects
Journal of Chemometrics, 2017 Vitenskapelig artikkel
En mulighetsstudie for økt vekst innen innlandsoppdrett
2010 Rapport
Systematic review of the effects of the intestinal microbiota on selected nutrients and non-nutrients
European Journal of Nutrition, 2017 Vitenskapelig artikkel
Total biosynthesis of the cyclic AMP booster forskolin from Coleus forskohlii
eLIFE, 2017 Vitenskapelig artikkel
The TeRiFiQ project: Combining technologies to achieve significant binary reductions in sodium, fat and sugar content in everyday foods whilst optimising their nutritional quality
Nutrition Bulletin, 2017 Vitenskapelig artikkel
Sedasjon av smolt - SMOLTSED. Faglig sluttrapport
2017 Nofimas rapportserie
Fangst og levendelagring av snøkrabbe (Chionoecetes opilio) Betydningen av ståtid og lagringstid på rømming, kvalitet og dyrevelferd
Ultrasensitive detection of phenolic antioxidants by surface enhanced Raman spectroscopy
Proceedings of SPIE, the International Society for Optical Engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel
Regulering og kvalitet i fiske etter hyse – Faglig sluttrapport
Enzyme pre-treatment of soybean meal: Effects on non-starch carbohydrates, protein, phytic acid, and saponin biotransformation and digestibility in mink (Neovison vison)
Animal Feed Science and Technology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 102 av 328: