Publisert 01.11.2020

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Utgiver : SINTEF AS

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 9788214065602

Publikasjonstype : Rapport

Bidragsytere : Sandvold, Hilde Ness Fon, Marianne (ed.)

Serier : SINTEF rapporter 2020:00981 A

År : 2020

Forskningsområder

Teknologier for matprosessering

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Sammendrag

To develop novel concepts and methods for flexible and sustainable food processing in Norway with the aim of coping with small volume series and high biological variation in existing raw materials, to enable increased raw materials exploitation for use in food products, and to increase profitability. This will enable the Norwegian food indus-try to meet its key long-term challenges related to the sustainability of raw materials exploitation and reductions in loss (edible)/waste (inedible) in a life-cycle context.

Kontaktpersoner:

Secret Link