Effect of Season, Location, Filleting Regime and Storage on Water-Holding Properties of Farmed Atlantic Salmon (Salmo salar L.)
Publikasjonsdetaljer
Tidsskrift : Food technology and biotechnology , vol. 56 , p. 238–246–9 , 2018
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									1330-9862
									
																	Elektronisk
									:
									1334-2606
									
															
Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel
Sak : 2
									
										Lenker
										:
									
									
																			ARKIV
										:
										
																						http://hdl.handle.net/11250/25...
											
										
										
																			DOI
										:
										
																						doi.org/10.17113/ftb.56.02.18....
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
