https://nofima.no/publikasjon/1145176/

Nofima

  • | Ansatte
  • | Om oss
  • | Jobb og karriere
  • | Oppdatert korona-informasjon

NO / EN

  • Hjem
  • Forskning
  • Publikasjoner
  • Prosjekter
  • Forskningsanlegg
  • Aktiviteter
  • Hjem
  • Publikasjoner
  • Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
  • Strawberry Phenolics and Impact of Ripening
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Strawberry Phenolics and Impact of Ripening

Image for Kjersti Aaby
Kjersti Aaby

Forsker
Tlf.: +47 909 72 164
kjersti.aaby@nofima.no

For å få tilgang til hele artikkelen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune

Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Aaby, Kjersti; Remberg, Siv Fagertun

Publikasjonsdetaljer

Sider: 157–164

År: 2015

Open Access: none

Lenker:
DOI

Del av: Processing and impact on active components in food (Academic Press, 2015)

  • Hjem
  • Publikasjoner
  • Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
  • Strawberry Phenolics and Impact of Ripening
Nofima

Telefon +47 77 62 90 00

post@nofima.no | faktura@nofima.no

Pressekontakter →
Kommunikasjonsdirektør: Morgan Lillegård

Nofima hovedkontor
Muninbakken 9-13, Breivika
Postboks 6122 Langnes
NO-9291 Tromsø

Alle adresser →

A A A Juster tekststørrelse Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac), og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Abonner på vårt nyhetsbrev →

Sidekart →
Tilgjengelighet →
Personvern →

  • Hjem
  • Ansatte
  • Jobb og karriere
  • Aktiviteter
  • Forskning
  • Publikasjoner
  • Prosjekter
  • Forskningsanlegg
    • BioLab
    • Biotep
    • Patogen prosesshall
    • Havbruksstasjonen i Tromsø
    • Måltidets hus
    • Senter for marin akvakultur
  • Om oss
    • Kontor og avdelinger
    • Pressekontakter
    • Organisasjon
    • Abonner på nyhetsbrev
    • Nofimas historie