Publisert 2014

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Food & Function , vol. 5 , p. 1113–1124 , 2014

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 2042-6496
Elektronisk : 2042-650X

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Alminger, Marie; Alvito, Paula; Ballance, Simon; Bohn, T; Bourlieu, Claire; Boutrou, Rachel; Brodkorb, A.; Carriere, F; Corredig, M; Dufour, Claire; Dupont, D; Egger, L; Feunteun, Steven le; Golding, M; Karakaya, Sibel; Kirkhus, Bente; Lesmes, U; Macierzanka, Adam; Mackie, Alan; Marze, Sebastien; McClements, D. J.; Minekus, Mans; Ménard, O.; Recio, I.; Santos, C. N.; Singh, R. P.; Vegarud, Gerd Elisabeth; Weitschies, Werner; Wickham, M. S. J.

Sak : 6

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Secret Link