Fant 6625 publikasjoner.
FishPoll – a serious game about sharing moving fish stocks under climate change
Frontiers in Marine Science, 2025 Vitenskapelig artikkel
Stresset laks blir blekere
Norsk Sjømat, 2025 Fagartikkel
Laksen har 48 timer på seg til å vinne mot lakselusa
Håndbok for fangst, føring og lossing av levende snøkrabbe
2025 Nofimas rapportserie
Håndbok om levendelagring av kongekrabber
Pulsed electric field processing as an alternative to warm water treatment for the reduction of potentially toxic elements in Saccharina latissima
Journal of Applied Phycology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Effectiveness of regular oat β-glucan–enriched bread compared with whole-grain wheat bread on long-term glycemic control in adults at risk of type 2 diabetes: a randomized controlled trial
American Journal of Clinical Nutrition, 2025 Vitenskapelig artikkel
A Validated GC-FID Method for Determination of Very Long-Chain Polyunsaturated Fatty Acids (C24–C30 n − 3) in Triglyceride Fish Oils
European Journal of Lipid Science and Technology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Strengthening policy action to tackle social acceptability issues in European aquaculture
ICES Journal of Marine Science, 2025 Vitenskapelig artikkel
The Local Turn in a Global Sea: Identifying Sustainability Trade-Offs in Regionalized Marine Aquaculture Systems
Reviews in Aquaculture, 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Synergistic action of chaotropic agents on the partial casein unfolding and solution stabilization for improved electrospinnability and herb extract loading
International Journal of Biological Macromolecules, 2025 Vitenskapelig artikkel
Understanding the Impact of Drying on the Optical Properties of Cured Muscle Tissue: A Case Study of Dried Salt-Cured Cod
Food and Bioprocess Technology, 2025 Vitenskapelig artikkel
In Atlantic salmon skin infested with salmon lice, elevated seawater temperatures change gene expression and mucus glycosylation, which promotes pathogen binding
Fish and Shellfish Immunology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Benchtop Diffusion Tensor Imaging for Characterization in Food Science
Magnetic Resonance in Chemistry, 2025 Vitenskapelig artikkel
Eksport fra leverandører til sjømatnæringen
Makrellens utfordringer: fra regulering og soneadgang til kvalitet og handelshindringer
Effekt av rigor-status før innfrysing for råstoff av torsk og hyse
Fermentation of sugar kelp (Saccharina latissima): exploring the potential of the kelp’s native microbiota as starter culture and the microbiological food safety of fermented products
Frontiers in Food Science and Technology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Final report:"ClimAqua"
Restaurering av tareskog i Norge— Rapport I - Statusrapport
2025 Rapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 1 av 332: