Fant 330 publikasjoner.
Veileder for trygg gjenbruk av mat i serveringsbransjen
2019 Rapport
The Arctic as a Food Producing Region. Final Project Report Prepared for the Arctic Council’s Sustainable Development Working Group
Listeria monocytogenes i sushi - vurdering av helseråd til gravide og andre utsatte grupper. Vitenskapelig uttalelse fra faggruppe for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Kongekrabbens vandring fra øst mot vest: hva kan vi lære av fangsthistorikk?
CtrlAQUA - Annual Report 2018 - CtrlAqua - Centre for Closed-Containment Aquaculture
Kvalitetskorn til mat – muligheter i ikke-kommersialisert norsk sortsmateriale. Forsøk med vårhvete til økologisk dyrking og håndverksbakst.
Report from the MR kick-off meeting
2018 Rapport
Pilotprosjekt; Filét i Norge, en videreføring. Evaluering av en "state of the art" hvitfisk filetlinje
Factors that can contribute to spread of CWD – an update on the situation in Nordfjella, Norway. Opinion of the Panel on biological hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Fremtidens konsumprodukter av norsk salt- og klippfisk. Storskala utvanningsforsøk med lombos og postas
Fant 330 publikasjoner. Vise side 6 av 33: