Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterPublikasjonerRapport

Fant 338 publikasjoner.

Muscle fat content and fatty acid composition of Atlantic salmon fed fish oil or soybean oil diet (Fish used in healthy student trial)

2002
Rapport

Muscle fat content and fatty acid composition of Atlantic salmon fed fish oil or soybean oil diet. (Fish used in diets for middel-aged overweight women)

2002
Rapport

A discussion of alternative ways of modelling and interpreting mixture data

2001
Rapport

Pigment and product quality in Marine Farms

2001
Rapport

Vekst og produktkvalitet ved oppfôring av vill brunørret (Salmo trutta)

2000
Rapport

Testing of acceptability by Atlantic salmon of two caretenoid-protein byproducts extracted from shrimp exoskeletons

1999
Rapport

Konfidensiell

1999
Rapport

Testing of acceptability by Atlantic salmon of two caretenoid-protein byproducts extracted from shrimp exoskeletons

1999
Rapport

Product quality in Atlantic salmon in relation to production strategy

1999
Rapport

Er "mør biff" arvelig bestemt?/Is meat tenderness in beef inheritable?

1999
Rapport

Fant 338 publikasjoner. Vise side 31 av 34:

Forrige 1 2 … 29 30 31 32 33 34 Neste
HjemResultaterPublikasjonerRapport

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie