Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Fant 940 publikasjoner.

Kartlegging av optimalt pelagisk råstoff til produksjon av fermentert fiskesaus. Faglig delrapport (AP3 og AP4)

2024
Nofimas rapportserie

Effekten av ulike desinfeksjonsstrategier på Spironucleus Salmonicida

2024
Nofimas rapportserie

Økt levendeleveranse av hyse fra snurrevadflåten : Faglig sluttrapport

2024
Nofimas rapportserie

Validering FP828 – BIOLAB A 25 Nitrogen forbrenningsmetode

2024
Nofimas rapportserie

Nutritional value of Ethyl Ester oils in fish diets: A review on their potential impact on growth and health

2024
Nofimas rapportserie

Kartlegging av konsekvenser ved bortfall av MSC-sertifikat – Faglig sluttrapport

2024
Nofimas rapportserie

Kongekrabbe og omsetningskrav – Ulike modeller for fordeling i den kvoteregulerte fangsten

2024
Nofimas rapportserie

Vaksinering for forbedret immunitet og beskyttelse mot tenacibaculose hos atlantisk laks (ResisT)

2024
Nofimas rapportserie

Leverandør til sjømatnæringen – En oversikt over norske leverandører til sjømatnæringen

2024
Nofimas rapportserie

Vurdering av samlet påvirkning og bidrag fra enkeltsektorer. Praksis og utfordringer i forvaltningen av kystvannmiljø

2024
Nofimas rapportserie

Fant 940 publikasjoner. Vise side 4 av 94:

Forrige 1 2 3 4 5 6 … 93 94 Neste
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie