Fant 942 publikasjoner.
Leverandør til sjømatnæringen – En oversikt over norske leverandører til sjømatnæringen
2024 Nofimas rapportserie
Vurdering av samlet påvirkning og bidrag fra enkeltsektorer. Praksis og utfordringer i forvaltningen av kystvannmiljø
AP1. Reduksjon av Listeria på laks; Skånsom dekontaminering av laks og ørret og deres produkter
Kunnskapskartlegging pigmentering i laks
Økt verdiskaping for norske kålvekster – kartlegging av sensorisk kvalitet og plantestoffer i hodekål, blomkål og bladkål (KålSmak). Delrapport 1
Utvikling av tørrfôr for oppfôring av villfanget undermåls krabbe og krabbe med lav kjøttfylde
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Faglig sluttrapport
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Delrapport 3: Genotypingsmetoder
Utvikling i salg av plantebaserte produkter i Norge. Oppfølgingsrapport 2024
Evaluering av auksjonsplikten for fryst torsk og sei - Faglig sluttrapport
Fant 942 publikasjoner. Vise side 5 av 95: