Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Fant 940 publikasjoner.

Håndtering og dekontaminering av mat med påvist Listeria – muligheter innenfor gjeldende regelverk

2024
Nofimas rapportserie

Årets bakekvalitetsprognose av mathvete i 2024

2024
Nofimas rapportserie

Beste praksis for føring og mellomlagring av levende flyndre

2024
Nofimas rapportserie

AP3. Skånsomme metoder for reduksjon av Listeria på laks og ørret - Effekt på farge og tekstur

2024
Nofimas rapportserie

Økt verdiskaping for norske kålvekster – delrapport 2. Effekt av produksjonsfaktorer på sensorisk- og helserelatert kvalitet i hodekål og blomkål

2024
Nofimas rapportserie

Åkerbønner og erter; en kilde til proteinkonsentrat gjennom grønn bærekraftig teknologi. Råvarer, kjemisk innhold og prosessering

2024
Nofimas rapportserie

Vekttap på RSW-lagret hvitfisk under påfølgende islagring og transport

2024
Nofimas rapportserie

Et mer bærekraftig teinefiske etter kongekrabbe ved økt antall rømningsveier

2024
Nofimas rapportserie

Sjømatnæringens ringvirkninger – Verdiskaping og ringvirkninger fra norsk sjømatnæring for 2023

2024
Nofimas rapportserie

Kartlegging av optimalt pelagisk råstoff til produksjon av fermentert fiskesaus

2024
Nofimas rapportserie

Fant 940 publikasjoner. Vise side 3 av 94:

Forrige 1 2 3 4 5 … 93 94 Neste
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie