Fant 940 publikasjoner.
Håndtering og dekontaminering av mat med påvist Listeria – muligheter innenfor gjeldende regelverk
2024 Nofimas rapportserie
Årets bakekvalitetsprognose av mathvete i 2024
Beste praksis for føring og mellomlagring av levende flyndre
AP3. Skånsomme metoder for reduksjon av Listeria på laks og ørret - Effekt på farge og tekstur
Økt verdiskaping for norske kålvekster – delrapport 2. Effekt av produksjonsfaktorer på sensorisk- og helserelatert kvalitet i hodekål og blomkål
Åkerbønner og erter; en kilde til proteinkonsentrat gjennom grønn bærekraftig teknologi. Råvarer, kjemisk innhold og prosessering
Vekttap på RSW-lagret hvitfisk under påfølgende islagring og transport
Et mer bærekraftig teinefiske etter kongekrabbe ved økt antall rømningsveier
Sjømatnæringens ringvirkninger – Verdiskaping og ringvirkninger fra norsk sjømatnæring for 2023
Kartlegging av optimalt pelagisk råstoff til produksjon av fermentert fiskesaus
Fant 940 publikasjoner. Vise side 3 av 94: