Gå til hovedinnhold

Økologisk foredling av frukt og bær – Produksjon av syltetøy og gele

TID OG STED14. – 15. juni 2022Innregistrering med kaffe fra kl. 08.45 på Nofima, Osloveien 1, Ås. Avsluttes ca. kl. 16 dag 1, og etter lunsj dag 2. MÅLDeltagerne lærer…

Løft bakverket til nye høyder – kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon

I dette kurset vil vi sette søkelyset på hvordan flatbrød og kuvertbrød kan løfte måltidsopplevelsen og skape litt wow-effekt gjennom å løfte dette bakverket til nye høyder. Kurset er i…

Kurs i mattrygghet og HACCP

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene,…

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

Kurset gjennomføres med forbehold om smittesituasjonen (Covid-19), og flyttes ved behov. Målgruppe Lokalmatprodusenter og kjøttprodusenter, med mindre en 10 årsverk som foredler norske kjøttråvarer  Målet med kurset: Deltagerne skal lære…

Grunnmodul foredling av frukt og bær

Kurset gjennomføres med forbehold om smittesituasjonen (Covid-19), og flyttes ved behov. Datoer 2022 Samling 1: 23.-24. mars, Nofima Ås Samling 2: 10.-11. mai, Nofima Ås Samling 3: 27.-28. september, Nofima…

Kurs i foredling av grønnsaker

Kurset gjennomføres med forbehold om smittesituasjonen (Covid-19), og flyttes ved behov. Grønnsaker er gode kilder for mange stoffer som virker positivt på helsen vår, og det er viktig at de…