Ønsker du grunnleggende kompetanse om tørking av frukt, bær og grønnsaker, i så fall er dette webinaret for deg. Dersom du er i gang med eller ønsker å starte produksjon/foredling av økologiske produkter.

Dato

21. okt 2025

Tid

12:00 - 14:00

Sted

Teams

Pris

Kr 499,- pr. person inkl. moms.

Sist oppdatert

Kursinnhold

  • Tørking som konserveringsmetode
  • Innvirkning på næringsstoffer
  • Kvalitetsfaktorer
  • Potensielle utfordringer
  • Tørkemetoder
  • Emballering og lagring

For å tilby et mest mulig relevant webinar, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger og råvarer deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av webinaret.

Mål med kurset

Gi deltakerne grunnleggende kompetanse om tørking av frukt, bær og grønnsaker.

Målgruppe

Norske virksomheter i hele Norge som er i gang med eller ønsker å starte produksjon/foredling av økologiske produkter.

Påmelding og praktisk informasjon

Bindende påmelding innen 17.10.2025

For spørsmål rundt påmelding, kontakt Lena Langeland. For faglige spørsmål kontakt Cecilia Midtsund Kippe

Webinaret Tørking av frukt, bær og grønnsaker arrangeres av ØkoMat Nofima