Digitalt kurs
Tørking av økologisk frukt, bær og grønnsaker

Ønsker du grunnleggende kompetanse om tørking av frukt, bær og grønnsaker, i så fall er dette webinaret for deg. Dersom du er i gang med eller ønsker å starte produksjon/foredling av økologiske produkter.
Dato
21. okt 2025
Tid
12:00 - 14:00
Sted
Teams
Pris
Kr 499,- pr. person inkl. moms.
Kursinnhold
- Tørking som konserveringsmetode
- Innvirkning på næringsstoffer
- Kvalitetsfaktorer
- Potensielle utfordringer
- Tørkemetoder
- Emballering og lagring
For å tilby et mest mulig relevant webinar, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger og råvarer deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av webinaret.
Mål med kurset
Gi deltakerne grunnleggende kompetanse om tørking av frukt, bær og grønnsaker.
Målgruppe
Norske virksomheter i hele Norge som er i gang med eller ønsker å starte produksjon/foredling av økologiske produkter.
Påmelding og praktisk informasjon
Bindende påmelding innen 17.10.2025
For spørsmål rundt påmelding, kontakt Lena Langeland. For faglige spørsmål kontakt Cecilia Midtsund Kippe
Webinaret Tørking av frukt, bær og grønnsaker arrangeres av ØkoMat Nofima