Kurs
Sommerbakst – en smak av Norge
Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til bakekurs.
Dato
04. jun 2024
05. jun 2024
Tid
08:30 - 16:00
Sted
Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Pris
Kr 2 500,- pr. person inkl. lunsj og eventuelt kursmateriell.
Utforsk mangfoldet av norske råvarer i varierte settinger og oppdag spennende kombinasjonsmuligheter med typiske, tilgjengelige råvarer som mel, bær og grønnsaker.
Vi retter fokus mot ulike produktkategorier skreddersydd for sommersesongen (f.eks. ulik bakst til grillsesongen, søtbakst, flatbrød) bakt på gamle kornarter (urkorn). Dagene vil by på en blanding av praktisk baking i bakeriet, med innslag av teoretiske elementer.
Bli med på en reise gjennom norske smaker inspirert av den herlige sommertiden
Målet med kurset
Gi lokalmatprodusenter økt kompetanse og kunnskap samt en bedre forståelse av bakefaget og mulighetsrom rundt norske råvarer og signaturbakst.
Målgruppe
Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.
Praktiske tips
For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no