Pasteurisering av juice

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til webinar om pasteurisering av juice.
Dato
07. okt 2025
Tid
12:00 - 13:00
Sted
Teams
Pris
Kr 299,- pr. person inkl. mva.
Kursinnhold
Temaer som blir gjennomgått:
- Hvorfor vi pasteuriserer
- Utstyr
- Grunnlag for valg av tid og temperatur
- Hvordan vi kan variere tid/temp og oppnå samme pasteuriseringseffekt (mht. mikrobiologi)
- Andre ting som er viktig å huske på
For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger, råvarer og produkter deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.
Mål med kurset
Gi deltakerne grunnleggende kompetanse om pasteurisering av juice.
Målgruppe
Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), som foredler norsk frukt/bær.
Påmelding
Bindende påmelding innen 03.10.2025. For spørsmål rundt påmelding, kontakt Jannie Haraldstad.