Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til webinar om pasteurisering av juice.

Dato

07. okt 2025

Tid

12:00 - 13:00

Sted

Teams

Pris

Kr 299,- pr. person inkl. mva.

Sist oppdatert

Kursinnhold

Temaer som blir gjennomgått:

  • Hvorfor vi pasteuriserer
  • Utstyr
  • Grunnlag for valg av tid og temperatur
  • Hvordan vi kan variere tid/temp og oppnå samme pasteuriseringseffekt (mht. mikrobiologi)
  • Andre ting som er viktig å huske på

For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger, råvarer og produkter deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.

Mål med kurset

Gi deltakerne grunnleggende kompetanse om pasteurisering av juice.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), som foredler norsk frukt/bær.

Påmelding

Bindende påmelding innen 03.10.2025. For spørsmål rundt påmelding, kontakt Jannie Haraldstad.