Gå til hovedinnhold

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Dette kurset som arrangeres fysisk, gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden.

Tidspunkt(er)

04. nov 2021
04. nov 2021

Sted

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris

Kr 1500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell

Sist oppdatert

For alle som håndterer mat profesjonelt er det helt avgjørende at maten ikke påfører sykdom til de som spiser den.

I tillegg til innsikt i HACCP-metoden og mattrygghet blir det nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

Kurset er for lokalmatprodusenter og serveringssteder med lokalmat på menyen (mindre enn 10 ansatte).

Mål

Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet. Kurset består av teori og noen enkle øvelser.

Med kunnskaper fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.

Påmelding

Meld deg på via lenken på denne siden. Påmeldingsfrist er 22. oktober, og det er plass til maksimalt 12 deltakere. Det tas forbehold om tilstrekkelig antall deltakere.

Kontaktpersoner