Fant 6607 publikasjoner.
Fermentation of sugar kelp (Saccharina latissima): exploring the potential of the kelp’s native microbiota as starter culture and the microbiological food safety of fermented products
Frontiers in Food Science and Technology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Final report:"ClimAqua" (FOSC-120 Intern. Collaboration Project)
2025 Nofimas rapportserie
Restaurering av tareskog i Norge — Rapport I - Statusrapport
2025 Rapport
Strengthening policy action to tackle social acceptability issues in European aquaculture
ICES Journal of Marine Science, 2025 Vitenskapelig artikkel
Laksvel - A standardised, operational welfare monitoring protocol for Atlantic salmon held in sea cages
Enhanced fish performance and biosecurity by manipulation of the natural microbiome of Atlantic salmon
Brackish water and low specific water flow during smolt production affect growth and susceptibility to Moritella viscosa after seawater transfer
Journal of Fish Biology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Quantifying anisotropy in mozzarella cheese using spatially offset shortwave NIR spectroscopy
Spectrochimica Acta Part A - Molecular and Biomolecular Spectroscopy, 2025 Vitenskapelig artikkel
The safety assessment of microalgae-derived products as novel foods by the European Food Safety Authority
Future Foods, 2025 Vitenskapelig artikkel
Atlantic salmon scale explants in bacteria-host interaction studies: in vitro challenge model
Fish and Shellfish Immunology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Clock and clock-related gene expression is light responsive in the Atlantic salmon (Salmo salar) embryo
Chronobiology International, 2025 Vitenskapelig artikkel
Definitions of ultra-processed foods beyond NOVA: a systematic review and evaluation
Food & Nutrition Research (FNR), 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Upcycling Food Chain Side Streams into Wholly Biobased Surfactants
ACS Sustainable Chemistry and Engineering, 2025 Vitenskapelig artikkel
Etylen - positive og negative konsekvenser for norske epler
Norsk frukt og bær, 2025 Fagartikkel
Mange utfordringer for makrellen - men næringen klarer seg bra, foreløpig...
Norsk Sjømat, 2025 Fagartikkel
Hurtigmetoder for påvisning av listeria-nye teknologier
Fremtidige muligheter for å utnytte krabbe som en lokal ressurs på Svalbard. Svalbardplan - En leveranse fraprosjektet «Fishery at 78° – Small scale fishery for local value creation on Svalbard»
Discrimination of normal and wooden breast chicken fillets using NIR, fluorescence and Raman spectroscopy
The Potential of DPSIR Framework to Develop a Holistic Picture of Arctic Industries and Livelihood—A Scoping Review
Arctic, 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Assessment of welfare aspects of stunning and killing of farmed fish in Norway
VKM Report, 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6607 publikasjoner. Vise side 1 av 331: