Fant 5726 publikasjoner.
Radical innovation in a conservative industry
2021 Doktorgradsavhandling
Weight status and mental well-being among adolescents: The mediating role of self-perceived body weight. A cross-national survey
Journal of Adolescent Health, 2022 Vitenskapelig artikkel
The effect of dehulling of yellow peas and faba beans on the distribution of carbohydrates upon dry fractionation
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2022 Vitenskapelig artikkel
European novel food, patents and brokers of knowledge
British Food Journal, 2022 Vitenskapelig artikkel
Tuning of 2D cultured human fibroblast behavior using lumichrome photocrosslinked collagen hydrogels
Materials Today Communications, 2022 Vitenskapelig artikkel
SWIR Hyperspectral Imaging to Assess Neurocognitive Disorders Using Blood Plasma Samples
2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
CtrlAQUA - Annual Report 2021 - Centre for Closed-Containment Aquaculture
2022 Rapport
Creative innovation in gastronomy services / Innovation créative dans les services gastronomiques
Revue Europeenne d' Economie et Management des Services (REEMS), 2022 Vitenskapelig artikkel
Ringvirkninger av havbruk, fiskeri og fisketurisme i Troms og Finnmark
2022 Nofimas rapportserie
Transparent and consistent? Aquaculture impact assessments and trade-offs in coastal zone planning in Norway
Ocean and Coastal Management, 2022 Vitenskapelig artikkel
Expression Analysis in Atlantic Salmon Liver Reveals miRNAs Associated with Smoltification and Seawater Adaptation
Biology (Basel), 2022 Vitenskapelig artikkel
A Three-Day Intervention With Granola Containing Cereal Beta-Glucan Improves Glycemic Response and Changes the Gut Microbiota in Healthy Individuals: A Crossover Study
Frontiers in Nutrition, 2022 Vitenskapelig artikkel
Overcoming barriers to breeding for increased lice resistance in farmed Atlantic salmon: A case study from Norway
Aquaculture, 2022 Fagartikkel
Gelation and network structure of acidified milk gel investigated at different length scales with and without addition of iota-carrageenan
Food Hydrocolloids, 2022 Vitenskapelig artikkel
Mode of application of peracetic acid-based disinfectants has a minimal influence on the antioxidant defences and mucosal structures of Atlantic salmon (Salmo salar) parr
Frontiers in Physiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
The circulating plasma metabolome of Neoparamoeba perurans-infected Atlantic salmon (Salmo salar)
Microbial Pathogenesis, 2022 Vitenskapelig artikkel
Importation of roughage to Norway - Implications for plant and animal health, zoonoses, and biodiversity. Opinion of the scientific committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Enviroment
VKM Report, 2022 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Det kommersielle potensialet til oppdrettstorsk – Innledende undersøkelser om kvalitet, markedsoppfattelse og økonomi
Iodine from brown algae in human nutrition, with an emphasis on bioaccessibility, bioavailability, chemistry, and effects of processing: A systematic review
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2022 Vitenskapelig artikkel
Kvalitet på levendelevert torsk som dør i merd – Hvordan ulik oppholdstid i sjøvann etter død påvirker kvaliteten
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 5726 publikasjoner. Vise side 1 av 287: