Fant 6353 publikasjoner.
Effects of cultivar and temperature during grain filling on wheat protein content, composition, and dough mixing properties
Cereal Chemistry, 1998 Vitenskapelig artikkel
Dietary protein/energy ratios for Atlantic salmon in relation to fish size: Growth utilisation aand slaughter quality
Aquaculture Nutrition, 1997 Vitenskapelig artikkel
Effect of Different Preservation Methods for High-Moisture Barley on Feeding Value for Broiler Chickens
?, 1995 Vitenskapelig artikkel
High-energy salmon diets for white sturgeon Acipenser transmontanus, Richardson
Adaptation to soybean meal in diets for rainbow trout Oncorhynchus mykiss
Aquaculture, 1997 Vitenskapelig artikkel
Quality parameters of the flesh of Atlantic salmon (Salmo salar) as affected by dietary fat content and full-fat soybean meal as a partial substitute for fish meal in the diet
Anbefalinger om tilsats av vitaminer og mineraler i RUBIN-fôr
1997 Rapport
Pure model error for the HBV-model
1998 Rapport
Vertical activity of four salmonid species in response to changes between darkness and two intensities of light
?, 1994 Vitenskapelig artikkel
NIR, Chemometrics and Food quality. A Summary of the Thomas Hirschfeld award address 1997
NIR news, 1997 Vitenskapelig artikkel
Effects of wheat variety and processing conditions in experimental baking studied by univariate and multivariate analyses
Journal of Cereal Science, 1997 Vitenskapelig artikkel
Interstitial edema-preventing mechanisms
1991 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Multivariabel kalibrering : sluttrapport for NTNF-prosjekt 0228.18325, 1986-1988
1989 Rapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6353 publikasjoner. Vise side 318 av 318: