Fant 6583 publikasjoner.
Improving the Nutritional, Structural, and Sensory Properties of Gluten-Free Bread with Different Species of Microalgae
Foods, 2022 Vitenskapelig artikkel
Oppdatert kunnskap om det zoonotiske potensialet av skrantesjuke ved håndtering av slakt og konsum av kjøtt. Vitenskapelig uttalelse fra faggruppen for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mat og miljø
VKM Report, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Utvikling av fiske ved oppdrettsanlegg - Sluttrapport FHF
2021 Rapport
Phylogenetic Revision of the Genus Aliivibrio: Intra- and Inter-Species Variance Among Clusters Suggest a Wider Diversity of Species
Frontiers in Microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Fostering safe food handling among consumers: Causal evidence on game- and video-based online interventions
Food Control, 2022 Vitenskapelig artikkel
Kjønnsmodning, saltholdighet, bismak og CO2 : Fire viktige faktorer i landbasert oppdrett
Norsk Fiskeoppdrett, 2021 Fagartikkel
Muggflora på Grotteost
Gardsosten, 2021 Vitenskapelig artikkel
Live holding of red king crab (Paralithodes camtschaticus) and snow crab (Chionoecetes opilio) — Effect on microbial growth in processed leg meat during refrigerated storage
Food Microbiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Mild processing of seafood—A review
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
The use of tunicate (Ciona intestinalis) as a sustainable protein source in fish feed – Effects on the extrusion process, physical pellet quality and microstructure
Animal Feed Science and Technology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Ny bivirkning av PD-vaksine
De novo transcriptome assemblies of red king crab (Paralithodes camtschaticus) and snow crab (Chionoecetes opilio) molting gland and eyestalk ganglia - Temperature effects on expression of molting and growth regulatory genes in adult red king crab
Comparative Biochemistry and Physiology - Part B: Biochemistry & Molecular Biology, 2022 Vitenskapelig artikkel
High-Resolution, 3D Imaging of the Zebrafish Gill-Associated Lymphoid Tissue (GIALT) Reveals a Novel Lymphoid Structure, the Amphibranchial Lymphoid Tissue
Frontiers in Immunology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Cytoprotective Effects of Fish Protein Hydrolysates against H2O2-Induced Oxidative Stress and Mycotoxins in Caco-2/TC7 Cells
Antioxidants, 2021 Vitenskapelig artikkel
Collagen-Containing Fish Sidestream-Derived Protein Hydrolysates Support Skin Repair via Chemokine Induction
Marine Drugs, 2021 Vitenskapelig artikkel
RENT—Repeated Elastic Net Technique for Feature Selection
IEEE Access, 2021 Vitenskapelig artikkel
The Norwegian Bioeconomy Strategy and the Way Forward for Blue Growth
Arctic Review on Law and Politics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Diversifisering i akvakultur
Norsk fiskerinæring, 2021 Fagartikkel
Workshop on the Norwegian Sea Aquaculture Overviews (WKNORAO). ICES Scientific Reports. 3:116.
Lumpfish (Cyclopterus lumpus) used as cleaner fish: Characterization and suitability for human consumption
Applied Food Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 47 av 330: