Publisert 2011

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : British Journal of Nutrition , vol. 106 , p. 1826–1835–10 , 2011

Utgiver : Cambridge University Press

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0007-1145
Elektronisk : 1475-2662

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Myhrstad, Mari Charlotte; Narverud, Ingunn; Telle, Vibeke Helen; Karhu, Toni; Bødtker-Lund, Daniel; Herzig, Karl-Heinz; Makinen, Markus; Halvorsen, Bente ; Retterstøl, Kjetil; Kirkhus, Bente; Granlund, Linda; Holven, Kirsten Bjørklund; Ulven, Stine Marie

Sak : 12

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no