Gå til hovedinnhold
Publisert 2012

Read in English

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Food and Chemical Toxicology , vol. 50 , p. 5–25–21 , 2012

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0278-6915
Elektronisk : 1873-6351

Publikasjonstype : Vitenskapelig oversiktsartikkel/review

Bidragsytere : Tijhuis, Mariken J.; de Jong, Nico; Pohjola, Mikko; Gunnlaugsdottir, Helga; Hendriksen, Marieke; Hoekstra, Jeljer; Holm, Finn; Kalogeras, Nikos; Leino, Olli; van Leeuwen, F.X. Rolaf; Luteijn, Johannes Michiel; Magnússon, Sveinn Haukur; Odekerken, Gaby; Rompelberg, Cathy; Tuomisto, Jouni T.; Ueland, Øydis; White, Bronagh C.; Verhagen, Hans

Sak : 1

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner: