Vitenskapelig oversiktsartikkel/review

State of the art in benefit-risk analysis: Food and nutrition

Tijhuis, Mariken J.; de Jong, Nico; Pohjola, Mikko; Gunnlaugsdottir, Helga; Hendriksen, Marieke; Hoekstra, Jeljer; Holm, Finn; Kalogeras, Nikos; Leino, Olli; van Leeuwen, F.X. Rolaf; Luteijn, Johannes Michiel; Magnússon, Sveinn Haukur; Odekerken, Gaby; Rompelberg, Cathy; Tuomisto, Jouni T.; Ueland, Øydis; White, Bronagh C.; Verhagen, Hans

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift: Food and Chemical Toxicology, vol. 50, p. 5–25–21, 2012

Utgiver: Elsevier

Utgave: 1

Internasjonale standardnumre:
Trykt: 0278-6915
Elektronisk: 1873-6351

Open Access: none

Lenker:
DOI