Monitoring Protein Structural Changes and Hydration in Bovine Meat Tissue Due to Salt Substitutes by Fourier Transform Infrared (FTIR) Microspectroscopy
Publikasjonsdetaljer
Tidsskrift : Journal of Agricultural and Food Chemistry , vol. 59 , p. 10052–10061 , 2011
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									0021-8561
									
																	Elektronisk
									:
									1520-5118
									
															
Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel
Sak : 18
									
										Lenker
										:
									
									
																			DOI
										:
										
																						doi.org/10.1021/jf201578b
											
										
										
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2483140
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
