Publisert 2011

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : British Journal of Nutrition , vol. 106 , p. 557–571 , 2011

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0007-1145
Elektronisk : 1475-2662

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Arnesen, Harald; Bastani, Nasser Ezzatkhah; Blomhoff, Rune; Borge, Grethe Iren Andersen; Brevik, Asgeir; Bøhn, Siv Kjølsrud; Carlsen, Monica Hauger; Collins, Andrew Richard; Dragsted, Lars; Drevon, Christian A; Duttaroy, Asim K.; Erlund, Iris; Haffner, Karin; Laake, Petter; Myhrstad, Mari; Remberg, Siv Fagertun; Seljeflot, Ingebjørg; Serafini, Mauro; Sexton, Joseph; Sommernes, Mary-Ann; Svendsen, Mette; Tonstad, Serena

Sak : 4

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Secret Link