Gå til hovedinnhold
Publisert 2009

Read in English

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Journal of the Science of Food and Agriculture , vol. 89 , p. 1625–1633–9 , 2009

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0022-5142
Elektronisk : 1097-0010

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Hansen, Anlaug Ådland; Mørkøre, Turid; Rudi, Knut; Langsrud, Øyvind; Eie, Thomas

Sak : 10

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Sammendrag

CONCLUSION: Combining short-term superchilling and MAP with a CO2 emitter prolonged the shelf-life of pre-rigor salmon fillets, which can improve sustainability throughout the value chain. The superchilling method needs to be optimized to avoid negative effects on texture and liquid loss. (C) 2009 Society of Chemical Industry

Kontaktpersoner: