Publisert 2020

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Utgiver : SINTEF Ocean AS

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 978-82-14-06560-2

Publikasjonstype : Rapport

Bidragsytere : Salomonsen, Cecilie; Misimi, Ekrem; Lillienskiold, Aleksander; Krupa, Alexandre; Andersen, Petter Vejle; Wold, Jens Petter; Thakur, Maitri; Verboven, Pieter; Lind, Morten; Dreyer, Heidi Carin; Vatn, Jørn; Tveterås, Ragnar; Sandvold, Hilde Ness Tveit, Guro Møen (ed.); Greiff, Kirsti (ed.); Aursand, Marit (ed.); Courtade, Magali (ed.); Fon, Marianne (ed.)

Forskningsområder

Teknologier for matprosessering

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner: