Assessment of antimicrobial resistance in the food chains in Norway. Scientific Opinion of the Panel on microbiological hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Nofima
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									9788282591843
									
															
Publikasjonstype : Nofimas rapportserie
Serier : VKM Report
År : 2015
									
										Lenker
										:
									
									
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2471683
											
										
										
																			FULLTEKST
										:
										
																						vkm.no/download/18.2994e95b15c...
											
										
										
																			SAMMENDRAG
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allav...
											
										
										
																			OMTALE
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allav...
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
