Publisert 2008

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Utgiver : Nofima AS

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 978-82-7251-654-2

Publikasjonstype : Nofimas rapportserie

Bidragsytere : Donnelly, Kathryn Anne-Marie; van der Roest, Joop; Karlsen, Kine Mari; Olsen, Petter

Serier : Nofima rapportserie 23/2008

År : 2008

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Sammendrag

This ad-hoc standard has been created as part of the EU project ‘Trace the origin of food’ (TRACE). TRACE aims to develop generic and sector-specific traceability systems for use in the food industry. This ad-hoc standard forms part of the work undertaken with regards to honey. This standard is a specification of the information to be recorded in honey distribution chains to achieve good traceability.

Kontaktpersoner: