https://nofima.no/publikasjon/1156973/

Nofima

  • | Ansatte
  • | Om oss
  • | Jobb og karriere
  • | Oppdatert korona-informasjon

NO / EN

  • Hjem
  • Forskning
  • Publikasjoner
  • Prosjekter
  • Forskningsanlegg
  • Aktiviteter
  • Hjem
  • Publikasjoner
  • Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
  • Ethies and food safety
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Ethies and food safety

Image for Nina Veflen Olsen
Nina Veflen Olsen

Seniorforsker, bistill.
Tlf.: +47 64 97 04 95
nina.veflen.olsen@nofima.no

For å få tilgang til hele artikkelen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune

Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Olsen, Nina Veflen; Bánáti, Diána

Publikasjonsdetaljer

År: 2014

Open Access: none

Del av: Food Safety Management. A Practical Guide to Food Safety Management in the Food Industry (Elsevier, 2014)

  • Hjem
  • Publikasjoner
  • Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
  • Ethies and food safety
Nofima

Telefon +47 77 62 90 00

post@nofima.no | faktura@nofima.no

Pressekontakter →
Kommunikasjonsdirektør: Morgan Lillegård
Nettredaktør: Wilhelm Solheim

Nofima hovedkontor
Muninbakken 9-13, Breivika
Postboks 6122 Langnes
NO-9291 Tromsø

Alle adresser →

A A A Juster tekststørrelse Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac), og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Abonner på vårt nyhetsbrev →

Sidekart →
Tilgjengelighet →
Personvern →

  • Hjem
  • Ansatte
  • Jobb og karriere
  • Aktiviteter
  • Forskning
  • Publikasjoner
  • Prosjekter
  • Forskningsanlegg
    • BioLab
    • Biotep
    • Patogen prosesshall
    • Havbruksstasjonen i Tromsø
    • Måltidets hus
    • Senter for marin akvakultur
  • Om oss
    • Kontor og avdelinger
    • Pressekontakter
    • Organisasjon
    • Abonner på nyhetsbrev
    • Nofimas historie