Gå til hovedinnhold
Publisert 2014

Read in English

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Journal of the Science of Food and Agriculture , vol. 94 , p. 3079–3089 , 2014

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0022-5142
Elektronisk : 1097-0010

Publikasjonstype : Vitenskapelig oversiktsartikkel/review

Bidragsytere : Jordan, Kieran; Dalmasso, Marion; Zentec, Juergen; Mader, Anneluise; Bruggerman, Geert; Wallace, John; De Medici, Dario; Fiore, Alfonsina; Prukner-Radovcic, Estella; Lukac, Maja; Axelsson, Lars; Holck, Askild Lorentz; Ingmer, Hanne; Malakauskas, Mindaugas

Sak : 15

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner: