Publisert 2012

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Food and Chemical Toxicology , vol. 50 , p. 56–66 , 2012

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0278-6915
Elektronisk : 1873-6351

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Kalogeras, N.; Odekerken-Schröder, G.; Pennings, Joost M.E.; Gunnlaugsdottir, H.; Holm, F.; Leino, O.; Luteijn, J.M.; Magnússon, S.H.; Pohjola, M.V.; Tijhuis, M.J.; Tuomisto, J.T.; Ueland, Øydis; White, B.C.; Verhagen, H.

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner: