Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Ny leder til Nofimas fiskehelseavdeling
⬤
Lysmiljøet til laksefisk er nå under lupen
⬤
Bli med å knuse kråkeboller
⬤
Ny EU-satsing skal hjelpe oppdrettsnæringen
⬤
Det nye prosjektet FastHold vil redusere matsvinn med riktigere holdbarhetsdato
⬤
DigiFoods utvikler fremtidens sensorer for matindustrien
⬤
Beredskapslageret ditt mangler en viktig ingrediens
⬤
Salg av befruktet rogn fra Det nasjonale avlsprogrammet for torsk
⬤
Felles europeisk samarbeid om ny mat av alger
⬤
Norsk spekeskinke med verdensklasse-ambisjoner
⬤
Asbjørn Bartnes blir ny kommunikasjonsdirektør i Nofima
⬤
Nye innpakningsregler fra EU – slik påvirker de deg
⬤
Nofima-direktør skal bidra til å styrke norsk matsikkerhet
⬤
Nofima og Campus Ås får millioner til kommersialisering av forskning
⬤
Tester automatisk fjerning av kveis med vannskjæring og robotteknologi
⬤
Vil forbedre produksjonen av stor laksesmolt
⬤
Bønder som blir lokalmatprodusenter
⬤
Er restråstoff fra kylling nøkkelen til grønnere laksefôr?
⬤
Forskere vil ha elever med i kampen for å redde tareskogen
⬤
Kan et bad gjøre fiskefileten listeria-fri?
⬤
Ny nettside samler matfaglig kompetanse for lokalmatprodusenter
⬤
Fisker, formidler og «forskningsassistent»
⬤
Nofima-forskere blant verdens mest innflytelsesrike
⬤
Med hjerte for kylling og mennesker
1
2
3
…
7
8
Neste