Fant 303 publikasjoner.
Kunnskapsnotat om mattrygghet i næringsmiddelindustrien
2019 Rapport
Kunnskapsnotat om mattrygghet i primærproduksjonen
Impact assessement of management plans. Climefish deliverable 4.9
Saltpartnerskapet 2015–2018 – Fremdrift og måloppnåelse
Nordic Centre of Excellence Network in Fishmeal and Fish oil
Barents Sea Drill cuttings research initiative (BARCUT)-project - End report
Veileder for trygg gjenbruk av mat i serveringsbransjen
The Arctic as a Food Producing Region. Final Project Report Prepared for the Arctic Council’s Sustainable Development Working Group
Listeria monocytogenes i sushi - vurdering av helseråd til gravide og andre utsatte grupper. Vitenskapelig uttalelse fra faggruppe for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Kongekrabbens vandring fra øst mot vest: hva kan vi lære av fangsthistorikk?
Fant 303 publikasjoner. Vise side 3 av 31: