Fant 1011 publikasjoner.
Fangstskader på råstoffet og kvalitet på fersk filet
2005 Nofimas rapportserie
Kvalitetsforbedring av råstoff til tørrfiskproduksjon -Fangstskader på råstoffet og konsekvenser for kvaliteten på tørrfisken.
Hva forklarer endringene i torskeleveransene fra Nordvest-Russland?
Oppdrettstorsk - fôring, vekst og kvalitet. Rapport fra en produksjonssyklus, 2003-2004, hos Storfjord torsk AS, Skibotn
Toleranse for temperaturfall hos torsk i settefiskfasen. Potensiell flaskehals i intensiv sesonguavhengig produksjon
Bruk av bikarbonat og lut under utvanning av tørrfisk. Effekt på mikrobiologisk og sensorisk kvalitet
Torsk som rømmer - en atferdsstudie i merd
Material flow and information flow at Insalus, a mineral water company
Slaughtering processes for farmed Pangasius in Vietnam. Consultancy surveying Pangasius fillet quality and by-products handling in Vietnamese industry
Risk assessment on the use of triclosan in cosmetics. Prepared by the Scientific Committee in cooperation with the Panel on Biological Hazards and the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in contact with Food and Cosmetics
Fant 1011 publikasjoner. Vise side 91 av 102: