Fant 1019 publikasjoner.
Utvikling av tørrfôr for oppfôring av villfanget undermåls krabbe og krabbe med lav kjøttfylde
2024 Nofimas rapportserie
Økt verdiskaping for norske kålvekster – kartlegging av sensorisk kvalitet og plantestoffer i hodekål, blomkål og bladkål (KålSmak). Delrapport 1
Økt verdiskapning og standardisering av hvitfiskmel basert på restråstoff om bord i norske fabrikktrålere
Kartlegging av optimalt pelagisk råstoff til produksjon av fermentert fiskesaus. Faglig delrapport (AP3 og AP4)
Kvalitetsprognoser mathvete – en pilot 2024
Sjømatnæringens ringvirkninger – Verdiskaping og ringvirkninger fra norsk sjømatnæring for 2023
Håndbok for levendefangst og levendelagring av fisk – bedre kvalitet og velferd
Nutritional value of Ethyl Ester oils in fish diets: A review on their potential impact on growth and health
Kongekrabbe og omsetningskrav – Ulike modeller for fordeling i den kvoteregulerte fangsten
Effekten av ulike desinfeksjonsstrategier på Spironucleus Salmonicida
Fant 1019 publikasjoner. Vise side 5 av 102: