Fant 941 publikasjoner.
Vurdering av samlet påvirkning og bidrag fra enkeltsektorer. Praksis og utfordringer i forvaltningen av kystvannmiljø
2024 Nofimas rapportserie
AP1. Reduksjon av Listeria på laks; Skånsom dekontaminering av laks og ørret og deres produkter
Kunnskapskartlegging pigmentering i laks
Økt verdiskaping for norske kålvekster – kartlegging av sensorisk kvalitet og plantestoffer i hodekål, blomkål og bladkål (KålSmak). Delrapport 1
Utvikling av tørrfôr for oppfôring av villfanget undermåls krabbe og krabbe med lav kjøttfylde
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Faglig sluttrapport
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Delrapport 3: Genotypingsmetoder
Utvikling i salg av plantebaserte produkter i Norge. Oppfølgingsrapport 2024
Evaluering av auksjonsplikten for fryst torsk og sei - Faglig sluttrapport
Guideline: Use of whole genome sequencing for prevention and control of Listeria monocytogenes in the food industry
Fant 941 publikasjoner. Vise side 5 av 95: