Digitalt kurs
Bruk av urter for farge og konserverende effekt i spekemat

ØkoMat inviterer til nettkurs i bruk av urter i spekemat
Dato
18. nov 2025
Tid
10:00 - 14:00
Sted
Teams
Pris
Kr 699,- (inkl. mva) pr. person
Kan vi bruke urter som smak og fargegiver i økologiske spekepølser? Ja, vi ser på ulike muligheter for å produsere spekematprodukter med naturlige råvarer uten tilsetning av E-nummer, men samtidig bevare god kvalitet og ikke minst en god mattrygghet.
Mål med kurset
Kan enkelte urter erstatte bruken av tilsetningsstoff, dette er noe vi skal gå nærmere inn på.
Målgruppe
Kjøttprodusenter og kjøttforedlingsbedrifter som driver økologisk eller kunne tenke seg å starte med økologisk produksjon av spekematprodukter.
Påmelding og annen informasjon
Bindende påmelding innen 14.11.25
Kurset holdes i regi av ØkoMat