Fant 6597 publikasjoner.
Quantifying anisotropy in mozzarella cheese using spatially offset shortwave NIR spectroscopy
Spectrochimica Acta Part A - Molecular and Biomolecular Spectroscopy, 2025 Vitenskapelig artikkel
Definitions of ultra-processed foods beyond NOVA: a systematic review and evaluation
Food & Nutrition Research (FNR), 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Upcycling Food Chain Side Streams into Wholly Biobased Surfactants
ACS Sustainable Chemistry and Engineering, 2025 Vitenskapelig artikkel
Etylen - positive og negative konsekvenser for norske epler
Norsk frukt og bær, 2025 Fagartikkel
Mange utfordringer for makrellen - men næringen klarer seg bra, foreløpig...
Norsk Sjømat, 2025 Fagartikkel
Hurtigmetoder for påvisning av listeria-nye teknologier
Fremtidige muligheter for å utnytte krabbe som en lokal ressurs på Svalbard. Svalbardplan - En leveranse fraprosjektet «Fishery at 78° – Small scale fishery for local value creation on Svalbard»
2025 Nofimas rapportserie
Discrimination of normal and wooden breast chicken fillets using NIR, fluorescence and Raman spectroscopy
The Potential of DPSIR Framework to Develop a Holistic Pictureof Arctic Industries and Livelihood—A Scoping Review
Arctic, 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Assessment of welfare aspects of stunning and killing of farmed fish in Norway
VKM Report, 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Consumer preferences for upcycled foods: The role of product attributes and label information
Food Quality and Preference, 2025 Vitenskapelig artikkel
Genetic analysis of individual feed intake and efficiency in Atlantic salmon smolts using X-ray imaging
Aquaculture, 2025 Vitenskapelig artikkel
The opportunity for climate action through climate-smart Marine Spatial Planning
npj Ocean Sustainability, 2025 Vitenskapelig artikkel
Stresset laks blir blekere
Norsk Fiskeoppdrett, 2025 Fagartikkel
Dekontaminering av Listeria på laks og ørret
Subchilling of brown trout (Salmo trutta) with refrigerated seawater and subsequent effects on its quality and shelf life
Scientific Reports, 2025 Vitenskapelig artikkel
Local inflammation at the salmon louse (Lepeophtheirus salmonis) attachment site contributes to copepodid rejection in coho salmon (Oncorhynchus kisutch)
Cell and Tissue Research, 2025 Vitenskapelig artikkel
Overview of clams packaging systems sustainability
Trends in Food Science & Technology, 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Extending the Shelf-Life of Live Clams, Venerupis corrugata—Important Aspects of Current Packaging and Advances in Modified Atmosphere Packaging
Foods, 2025 Vitenskapelig artikkel
Comparative analysis of pre-treatment strategies and bacterial strain efficiency for improvement of feather hydrolysis
Microbial Cell Factories, 2025 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6597 publikasjoner. Vise side 1 av 330: