Fant 6570 publikasjoner.
Review: Genetic and genomic selection as a methane mitigation strategy in dairy cattle
Animal, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Phenotypic modeling of residual feed intake using physical activity and methane production as energy sinks
Journal of Dairy Science (JDS), 2020 Vitenskapelig artikkel
Predictive ability of host genetics and rumen microbiome for subclinical ketosis
Validating non-invasive growth measurements on individual Atlantic salmon in sea cages using diode frames
Computers and Electronics in Agriculture, 2020 Vitenskapelig artikkel
Validering av Evolution 220
2020 Nofimas rapportserie
Health-related factors influencing food choices of active home-living older adults in Norway.
Norsk tidsskrift for ernæring (NTFE), 2020 Vitenskapelig artikkel
Welfare Indicators for farmed rainbow Trout: Tools for assessing Fish welfare
2020 Rapport
Microdochium majus and other fungal pathogens associated with reduced gluten quality in wheat grain
International journal of food microbiology, 2020 Vitenskapelig artikkel
Identifying Lipid Metabolites Influenced by Oleic Acid Administration Using High-Performance Liquid Chromatography–Mass Spectrometry-Based Lipidomics
ACS Omega, 2020 Vitenskapelig artikkel
Feeding response of Atlantic cod (Gadus morhua) to attractants made from by-products from the fishing industry
Fisheries Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Fishing for an institution-based first-mover advantage: The Norwegian snow crab case
Ocean and Coastal Management, 2020 Vitenskapelig artikkel
Valutaeffekter i sjømatindustrien – perioden 2016–2019. Faglig sluttrapport
El for alle, alle for el? En vurdering av mulig krav om null- eller lavutslippsfartøy i oppdrett
Spectroscopic Techniques for Monitoring Thermal Treatments in Fish and Other Seafood: A Review of Recent Developments and Applications
Foods, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
A salty start: Brackish water start-up as a microbial management strategy for nitrifying bioreactors with variable salinity
Science of the Total Environment, 2020 Vitenskapelig artikkel
Nordatlantiske fiskeoljer og betydning for utnyttelse av omega-3 fettsyrer
Situated food safety behavior
Appetite, 2020 Vitenskapelig artikkel
Salterstattere i røkt laks
Mechanical induced wounds in fish – a review on models and healing mechanisms
Reviews in Aquaculture, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Optimalisering av radiofrekvens (RF) – temperering og tining av hvitfisk. Faglig sluttrapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 71 av 329: