Fant 6556 publikasjoner.
Genomic and functional characterization of the Atlantic salmon gut microbiome in relation to nutrition and health
Nature Microbiology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Kartlegging av optimalt pelagisk råstoff til produksjon av fermentert fiskesaus
2024 Nofimas rapportserie
Kartlegging av optimalt pelagisk råstoff til produksjon av fermentert fiskesaus. Faglig delrapport (AP3 og AP4)
A Comparative Study of Collagen Proteins in Skin, Bones, and Guts of Atlantic Salmon (Salmo salar L.) and Atlantic Cod (Gadus morhua)
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Intracellular metabolome elucidates the time-of-day-dependent response to hydrogen peroxide in salmonid gill epithelial cells
Fish and Shellfish Immunology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Can children and artificial intelligence be sources of ideas for school meal preparations based on whole food utilization?
Food Quality and Preference, 2024 Vitenskapelig artikkel
Consequences of acute and long-term excessive iodine intake: A literature review focusing on seaweed as a potential dietary iodine source
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2024 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Furcellaria lumbricalis macroalgae cascade biorefinery: a Life Cycle Assessment study in the Baltic Sea Region
Journal of Cleaner Production, 2024 Vitenskapelig artikkel
Domesticating the wild through escapees of two iconic mediterranean farmed fish species
Scientific Reports, 2024 Vitenskapelig artikkel
Effects of the Interaction between Dietary Vitamin D3 and Vitamin K3 on Growth, Skeletal Anomalies, and Expression of Bone and Calcium Metabolism-Related Genes in Juvenile Gilthead Seabream (Sparus aurata)
Animals, 2024 Vitenskapelig artikkel
Reproductive performance of lumpfish (Cyclopterus lumpus, L. 1758) females: Effects of integrated photoperiod and temperature manipulations on sexual maturation and spawning
PLOS ONE, 2024 Vitenskapelig artikkel
Radio frequency-only thermal processing of skimmed milk powder: Case study on the influence of RF heating profile on quality and Salmonella Typhimurium inactivation
Food science and technology international, 2024 Vitenskapelig artikkel
Hydrogensulfid i oppdrettsanlegg: Nofima-forskere fant nøkkel til bedre fiskevelferd
LandbasedAQ, 2024 Fagartikkel
Protein fractionation by microfiltration of goat milk: Influence on proteolysis, metabolites and sensory characteristics of cheeses produced throughout lactation
International Dairy Journal, 2025 Vitenskapelig artikkel
Effekten av ulike desinfeksjonsstrategier på Spironucleus Salmonicida
Health- and Sensory-Related Phytochemicals and Agronomic Characteristics of 26 Head Cabbage Cultivars
ACS Food Science & Technology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Embryonic temperature influences the mucosal responses of Atlantic salmon alevins to a bacterial challenge
Marine Biotechnology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Smoltification of Atlantic Salmon (Salmo salar L.) Is Associated with Enhanced Traffic and Renewal of B Cell Repertoire
Genes, 2024 Vitenskapelig artikkel
Evaluating Atlantic Salmon (Salmo salar) as a Natural or Alternative Host for Piscine Myocarditis Virus (PMCV) Infection
Pathogens, 2024 Vitenskapelig artikkel
Fatty acid analysis of Atlantic cod (Gadus morhua Linnaeus, 1758) flesh filet associated to salmon farms
Aquaculture Journal, 2024 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 9 av 328: