Gå til hovedinnhold
Publisert 2006

Read in English

Publikasjonsdetaljer

Sider : 90–91

År : 2006

Publikasjonstype : Faglig kapittel

Bidragsytere : Seljåsen, Randi; Høgetveit, Lars Arne; Tajet, Torgeir; Bengtsson, Gunnar; Meadow, Richard

En del av : Plantemøtet Østlandet 2006. Plantevern, Jord og miljø, Økologisk landbruk, Korn, Potet, Grovfôr, Kulturlandskap, Grønnsaker ( Bioforsk Øst, Bioforsk Plantehelse , 2006 )

År : 2006

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Sammendrag

Denne studien tar for seg effekter av gulrotsuger (Trioza apicalis) på ulike smaksparametre i gulrot.
Gulrøttene er dyrket i Lågendalen i Vestfold og har blitt eksponert for gulrotsuger i varierende
grad. Etter høsting har gulrøttene blitt analysert av smakspanelet ved Matforsk.