Effekt av gulrotsuger (Trioza apicalis) på sensorisk kvalitet i gulrot
Publikasjonsdetaljer
Sider : 90–91
År : 2006
Publikasjonstype : Faglig kapittel
En del av : Plantemøtet Østlandet 2006. Plantevern, Jord og miljø, Økologisk landbruk, Korn, Potet, Grovfôr, Kulturlandskap, Grønnsaker ( Bioforsk Øst, Bioforsk Plantehelse , 2006 )
År : 2006
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
Sammendrag
Denne studien tar for seg effekter av gulrotsuger (Trioza apicalis) på ulike smaksparametre i gulrot. Gulrøttene er dyrket i Lågendalen i Vestfold og har blitt eksponert for gulrotsuger i varierende grad. Etter høsting har gulrøttene blitt analysert av smakspanelet ved Matforsk.