Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Adopted 2 May 2007. Risk assessment of health hazards from nickel, cobalt, zinc, iron, copper and manganese migrated from ceramic articles
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Nofima
Publikasjonstype : Nofimas rapportserie
Serier : VKM Report
År : 2007
									
										Lenker
										:
									
									
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2481289
											
										
										
																			FULLTEKST
										:
										
																						vkm.no/download/18.d44969415d0...
											
										
										
																			SAMMENDRAG
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allev...
											
										
										
																			OMTALE
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allev...
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no