A qualitative assessment of the risks of transmission of microorganisms to humans resulting from the consumption of raw milk and raw cream in Norway. Panel for Biological Hazards, Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Nofima
Publikasjonstype : Nofimas rapportserie
Serier : VKM Report
År : 2006
									
										Lenker
										:
									
									
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2470792
											
										
										
																			FULLTEKST
										:
										
																						vkm.no/download/18.d44969415d0...
											
										
										
																			SAMMENDRAG
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allev...
											
										
										
																			OMTALE
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allev...
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no