Gå til hovedinnhold
Publisert 2010

Read in English

Publikasjonsdetaljer

Utgiver : Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 978-82-8082-405-9

Publikasjonstype : Rapport

Bidragsytere : Sorteberg, Hilde-Gunn Opsahl; Bøhn, Thomas; Finne, Merethe Aasmo; Holck, Askild Lorentz; Klungland, Helge; Mikalsen, Arne; Meadow, Richard; Myhr, Anne Ingeborg; Nerland, Audun Helge; Nes, Ingolf; Nielsen, Kaare Magne; Stabbetorp, Odd Egil; Thrane, Vibeke; Vikse, Rose

Serier : VKM Report 2010:10

År : 2010

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner: