Health risk assessment of a food supplement containing Lactobacillus reuteri Protectis®. Scientific Opinion of the Panel on biological hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Nofima
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									9788282591911
									
															
Publikasjonstype : Nofimas rapportserie
Serier : VKM Report
År : 2016
									
										Lenker
										:
									
									
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2471684
											
										
										
																			FULLTEKST
										:
										
																						vkm.no/download/18.773639b215c...
											
										
										
																			SAMMENDRAG
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allav...
											
										
										
																			OMTALE
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allav...
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no